ANKERTESTEN & TREKPROEVEN OP LOCATIE

Vakkundige ankertesten en trekroeven

PROFAST Ankersystemen is al jaren leverancier van een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige ankersystemen. Op al onze producten kunnen wij met gecertificeerde apparatuur een trekproef voor u uitvoeren. Hoe groot, of klein uw project ook is. 

Kwalitatief hoogwaardige ankersystemen in kritische omstandigheden behoeven een vakkundige installatie met aandacht van de vakman. Wanneer dit het geval is, kan men de verankering als veilig en betrouwbaar beschouwen. Wanneer hier (om welke reden dan ook) een aanvullende praktische en schriftelijke bevestiging voor gewenst is, verzorgen wij deze middels trekproeven op locatie.

Deze trekproeven worden door ons uitgevoerd met uitsluitend (aantoonbaar) gekalibreerde testapparatuur. Wij zullen de betreffende verankeringen (chemisch of mechanisch) voor u belasten op het voorgeschreven belastingsniveau. De behaalde resultaten zullen aansluitend middels een rapportage, bij u als opdrachtgever digitaal worden aangeleverd.

Wenst u meer te weten te komen over onze ankertesten of wilt u een trekproef op locatie laten uitvoeren? Vul onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact op via 023 234 04 56.

Informatie aanvragen

CONTACTGEGEVENS
PROFAST Ankersystemen
Cruquiuszoom 51 | 2142 EW, Cruquius | Nederland

info@profastankersystemen.nl

023 234 04 56