WIE IS GOOGLE ADVIES

Geert Groot, marketeer met ruim 10 jaar ervaring in het maken en beheren van succesvolle campagnes.

In de ruim tien jaar dat ik actief bezig ben met online marketing en het beheren van advertentiecampagnes in Google zie ik dat bedrijven vaak vastlopen op hun website. Aanpassingen laten lang op zich wachten of zijn technisch gezien niet mogelijk omdat de website teveel maatwerk bevat. 

Ik ben van mening dat dit anders en beter kan en heb mij verdiept in het maken van websites in WordPress websites die makkelijk te beheren zijn. 

Vanuit mijn ervaring met Google Ads weet ik waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een succesvolle website. Alle websites die ik maak zijn geoptimaliseerd voor de beste mobiele ervaring (80% van de bezoekers bekijkt jouw website via een mobiel apparaat).

Waarom kiezen voor
Google Advies?

De websites die ik maak zijn
geoptimaliseerd voor zoek campagnes.

Door mijn jarenlange ervaring met zoekcampagnes in Google Ads weet ik waar een website aan moet voldoen om conversie te behalen.

Meet direct het verkeer op
jouw nieuwe website.

Nu je een nieuwe website hebt wil je ook weten hoeveel bezoekers deze heeft. Ik stel bij oplevering een Google Analytics account in. Hierdoor verzamel jij direct waardevolle data.

Website nodig?
Neem contact op.

Google Advies is jouw partner voor websites. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen?