GJ Bramer Web & Organisatie

Kennemerstraatweg 88
1815 LC Alkmaar
072 5140689 of 06 22944082

Email

Hoe scoor je met locale SEO

Voor bedrijven is het van (levens)belang goed gevonden te worden in de zoekmachines.

lees verder

Social Media cheat sheet

Alle afbeeldingsformaten voor je social media

lees verder

Structured data, AMP en nog veel meer

Waarom zou je gebruik maken van structured data voor je online marketing?

lees verder

Before starting your new website

Here are 26 notes before you start your website

lees verder

Takeaways from Brighton SEO

Plenty practical Digital Marketing tips, enjoy!

lees verder

Google Me binnenkort beschikbaar?

13-03-2011

Volgens nieuwe geruchten gaat Google zijn sociale-netwerkfunctionaliteit Google Me in mei aankondigen. De dienst, die al geruime tijd in ontwikkeling is, moet een concurrent gaan worden van de sociale-netwerksite Facebook.

De internetgigant zou zijn ontwikkelaarsconferentie I/O op 10 en 11 mei willen aangrijpen om Google Me aan te kondigen, zo meldt The Next Web. Er kwam echter niets naar buiten over de features die Google Me zal hebben, waardoor het afwachten is hoe de sociale-netwerkfunctionaliteit er uiteindelijk uit zal zien.

Eerder geruchten wijzen erop dat Google spelletjes en zijn Buzz-dienst in Google Me wil verwerken. Buzz is een sociale-netwerkdienst die erg lijkt op Twitter. Gebruikers kunnen korte berichten posten en anderen volgen. De dienst lijkt echter niet erg populair.

Google zou de introductie van zijn sociale-netwerksite eerder al uitgesteld hebben vanwege problemen met de ontwikkeling. Toen werd een mogelijke release in maart of april van dit jaar genoemd. Een aankondiging op Google I/O in mei lijkt echter aannemelijker, omdat de internetgigant wel vaker zijn eigen bijeenkomst gebruikt om nieuwe producten aan te kondigen. Vorig jaar kondigde Google op I/O Android 2.2 en Google TV aan.

Bron: Tweakers.net

Alle nieuwsberichten: